POVABILO K SPONZORSTVU

 

V primeru, da bi zagotovili sredstva za celotno ali delno pokritje zgoraj navedenih segmentov, bi v dogovoru z Vami lahko ekipnim imenom dodali ime vašega podjetja ali blagovne znamke, izobesili transparente na tekmovanjih, objavili logotip na spletni strani. Naše tekme si ogleda lepo število gledalcev, tako da bi bilo ime podjetja nedvomno opaženo.

 

Našo ponudbo smo pripravljeni prilagoditi vašim željam in zahtevam, veseli pa bomo vsakega vašega predloga. Za vse informacije v zvezi s sponzorstvom ali donacijo smo dosegljivi na telefonski številki: 031-836-136.

Spoštovani,

Na Vas se obračamo s predlogom k sodelovanju.

 

Odbojkarski klub Ljubljana Volley uspešno deluje​ od leta 2010. V njem vzgajamo ljubljanske otroke in​ mladino v športnem duhu in prijateljstvu. Poudarek je seveda na odbojkarskih prvinah, saj s klubom​ sodelujemo tudi v uradnih tekmovanjih v okviru​ Odbojkarske zveze Slovenije ter se udeležujemo turnirjev v Sloveniji in tujini (Italija, Avstrija,​ Hrvaška …). Poleg tekmovalnega dela sodelujemo​ tudi z Mestno občino Ljubljana in s številnimi​ ljubljanskimi osnovnimi šolami, na katerih izvajamo interesno dejavnost za učence in učenke.​ Tako v naših programih vadi in nastopa preko 250 vadečih na 10 osnovnih šolah in v osmih klubskih selekcijah. Število članov, predvsem v mlajših selekcijah, hitro narašča,​ tako da so skupine vsako leto številčnejše.​ Posledica dobrega dela in kvalitetno​ usmerjanje vadečih so tudi rezultati​ na državnih prvenstvih, kjer se​ uvrščamo v širši vrh v vseh kategorijah. Nekaj največjih​ in najbolj aktualnih uspehov:


1. mesto U-13 sezona 2018/19 – prvič v​ zgodovini kluba

4. mesto U-13​ sezona 2017/18

6. mesto U-15 sezona 2018/19 …

Izvajanje vseh naših dejavnosti terja kar nekaj stroškov.
Sredstva za izvajanje dejavnosti pridobivamo delno iz članarin in vadnin, ki jih plačujejo člani tekmovalnih ekip, delno pa iz sredstev, ki jih pridobimo na razpisih Mestne občine Ljubljana. Ob že načrtovanih prihodkih za tekmovalno sezono 2019/2020 bomo za popolno izvedbo naših programov potrebovali dodatna sredstva.

Trenutno so naše potrebe usmerjene v zagotavljanje finančnih pogojev za pokrivanje tekmovalnih stroškov mlajših selekcij. Osnovni stroški za nastopanje v državnih odbojkarskih ligah, kjer nastopamo z osmimi ekipami od mini odbojke do članov (3. dol) znašajo okvirno 40.000 EUR na letni ravni.

S tem namenom iščemo partnerja, ki bi nam zagotovil preostala finančna sredstva za še kvalitetnejšo izvedbo naših programov v celoti.

 

Pridobljena finančna sredstva bodo porabljena za:

• dodaten najem dvoran za izvedbo treningov in tekem,

• pokritje tekmovalnih stroškov,

• nakup opreme, pripomočkov in rekvizitov,
• plačilo in opremo trenerjev.

 

Nudimo:

• logotip podjetja
na letaku in plakatu

• logotip podjetja na majicah
igralcev in trenerjev

• logotip podjetja na spletni strani www.ljubljana-volley.si

• pano z vašim logotipom na vseh igriščih

• logotip sponzorja na vseh pisnih dokumentacijah za potrebe dogodka

• omemba sponzorjev
v medijskih objavah

 
Mestna občina Ljubljana, stoji ob strani odbojkarjem LJUBLJANA VOLLEY
ŠTEVILO OBISKOV:
AmazingCounters.com

f